Bethlen Communities COVID-19 Hotline: 724-248-6137

SZOLGÁLTATÁSAINK

Bethlen Otthon Képzett Ápolói Szolgálata

Nagyon fontos döntés a képzett gondozási vagy rehabilitációs központ kiválasztása rövid távú vagy hosszú távú gondozás céljából, önmagának vagy szeretteinek. Az ápolás és az életminőség fontos elemei, amelyeket figyelembe kell venni a döntéshozatali folyamat során. Gyakran nagyon kevés idő van a lehetőségek feltárására, mielőtt döntést kell hozni. A Bethlen Otthonban a tapasztalt személyzet segíthet a kórházból a Bethlenbe történő, majd az otthoni áttérésben, vagy ajánlhatja az igényeinek megfelelő gondozási környezetet.

Ligonier Kertek Személyes Gondozási Otthon

Néhány életre szóló választás, mint például a lakóhely, és hogy kivel tölti az idejét, mehatározza életét.

Ilyen választás az otthonától a testápolási intézménybe való költözés. A személyes gondozási létesítmény új otthonként történő elbírálása szempontjából a szállás, a biztonság, a légkör és a lehető legmagasabb szintű függetlenség fenntartása a legfontosabb. Az ellátás minősége szintén komoly szempontot jelent azok számára, akiknek nagyobb segítségre van szükségük a mindennapi életvitelhez.

A Ligonier Kertek munkatársai felkészültek arra, hogy segítsék Önt és szeretteit ezen és más fontos szempontok áttekintésében, amikor olyan fontos lépést tesznek, mint a személyes gondozási otthon megválasztása.

Bethlen Közösség Házi Betegápolás

A Bethlen Közösség Házi Ápoló és Hospice szolgálata majdnem egy évtizede szolgálja a nagyobb Ligonier és Laurel-völgyek közösségének tagjait, minőségi és együttérző ápolói és rehabilitációs ellátást nyújtva azok számára, akik otthon akarnak maradni és orvosilag képesek felépülni. Akár 25 éves, akár 105 éves vagy, felépülni műtétből vagy betegségből, vagy krónikus betegség kezelésére szorul, a Bethlen Otthon gondozóinak csapata segíthet otthonának kényelme és biztonságában kezelést biztosítani.

A Bethlen Közösségek Hospice Gondozása

A Bethlen Közösségek Hospice gondozása az élet utolsó szakaszaiban zajló csodák figyeléséről szól.

A legfelsőbb szintű ellátás biztosításáról van szó, amely betegeink és családjuk fizikai, érzelmi és szellemi szükségleteire összpontosít. Mindenekelőtt a Hospice-gondozásunk arra koncentrál, hogy…tegyen meg mindent annak érdekében, hogy gondoskodjon azokról akik szeretnék, hogy életük hátralevő heteit kényelem, béke és méltóság töltse be.

Bethlen Közösségek Járóbeteg-Terápia

A Bethlen Közösségek járóbeteg-terápiája beszéd-fizikai és foglalkozási terápiát kínál minden korosztály számára, gyermekektől időskorig. A találkozó beütemezésére, vagy a aszolgáltatásaival kapcsolatos további információkért kérjük, hívja irodánkat a 878-283-1233 telefonszámon.

A Bethlen Közösségek Társgondozása

A Bethlen Közösségek Kísérő gondozói Programja az időskorúak teljes és önálló életét segítheti otthonuk kényelmében. Amikor a mindennapi élet tevékenységei kihívásokká válnak, a személyes gondoskodást túl nehéz elvégezni egyedül, vagy a társadalmi interakció hiánya elszigeteltség érzetét kelti, a társgondozás biztosíthatja a szükséges megkönnyebbülést ahhoz, hogy otthon vagy otthonában maradjon. A társgondozók javíthatják az életminőségét, valamint a biztonság érzetét a maguk által és/vagy fizikai korlátokkal élők sámára. A Bethlen Társgondozás ügyfelei azt állítják, hogy megkönnyebbültek, hogy végre kényelmet és segítséget kapnak egy odaadó és képzett Gondozó által.

Független Lakóházak

Komplett látványos kilátással a festői Laurel-hegységre tekintő, egyszintes, gondtalan házikóink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy teljes mértékben élvezze a nyugdíjas éveit. Használja ki a csodálatos kényelmet és a minőségi időt családjával és barátaival, miközben a többiről mi gondoskodunk.

Kecsesen Öregedő Wellness Központ

Küldetésünk a Kecsesen Öregedő Wellness Központban értelmes és barátságos környezetet teremteni, ahol a 40 éves és idősebb felnőtteket támogatjuk. Az öregedés integrált megközelítésének választásával a tagok aktívan részt vesznek a kiegyensúlyozott életmódhoz való optimális egészség meghatározásában és fenntartásában. Úgy gondoljuk, hogy az öregedést úgy kell elfogadnunk, mint azt az időt, amikor a tapasztalataink gazdagságát és a lehetőségek újszerűségét élvezhetjük.

Bethlen Közlekedés

 Körülbelül két évvel ezelőtt indult a Bethlen Közösségek Közlekedési Programja a környék idős népessége számára. Az előfeltétel egyszerű. Bethlen ingyen felvesz bárkit, akinek orvosi rendelésre kell utaznia. Adományokat elfogadunk a szolgáltatásért, de igazából nem kérünk semmit cserébe. Bethlen elszállítja időseit orvosi vizitre, ideértve azokat is akiknek Pittsburgh-ba kell menni, és velük maradunk addig, amíg haza nem visszük őket. Soha senkit sem hagyunk ott magára. Ha a szolgáltatásainkat igénybe vevő személynek szüksége van megállni az élelmiszerboltban hazafelé, akkor oda is elvisszük.

Múzeum és Levéltár

A Bethlen Közösségek nagy lépéseket tett előre a Bethlen Örökségközpont Múzeum és Levéltár létrehozásában, a Bethlen Otthon és azoknak a szervezeteknek a történetében jelentős történelmi fontossággal bíró tárgyak védelme, megőrzése, emlékmű és kiállítása céljából, amelyet 98 évvel ezelőtt hűségesen állítottak fel, idejüket, anyagi forrásaikat fektetve be a nagyobb közösség érdekében, hogy megőrízze azok emlékét, akik erre szentelték életüket. Az elmúlt években, a rendelkezésre álló épülettel, erre a célra sok időt és munkát szenteltünk.